Youtube Para Kazanma





Bilgisayar başında oldukça zaman geçiren, internet sevdalısı her birey Google’a ‘İnternetten Para Kazanma Yolları ‘ ve buna benzer birçok arama yapmıştır. Buna sebep haklı olarak sanal alemde çok vakit harcamak ve bunu maddi bir gelire dönüştürmektir. Sanal alem aslında para kazanmanın merkezi diyebiliriz. Yani o kadar çok sayıda para kazanma yöntemi var ki saymak zaman alır. Tabi bir kısmı uzun uğraşlar gerektirirken, diğeri ise daha az çaba ile elde edilir. Daha az çaba için belli bir miktar nakit gelirinizin olması gerektiğini belirtmek isterim. Kimi para kazanma yolları ise risklerle doludur. Biz size en popüler ve en sağlam yolu olan Youtube para kazanma konusunu anlatacağız.
Youtube kanalları nedir diye anlatmamıza gerek yok zaten, bunu biliyorsunuzdur. Ya da kısa bir araştırma ile çok çabuk öğrenebilirsiniz. İşte bu kanallarda yayınlayacağınız içerikler özgün ve kaliteli olmalıdır. Bir yerden kopya işlemi asla yapılmamalıdır. Herhangi bir kopyalama durumunda hem kanalınız büyümez hem de büyük zarara uğrayabilirsiniz. Özgün olarak yolumuza devam ediyoruz ve para kazandıracak iki yolu belirtiyoruz. İlki Google Adsense diğeri ise Partnerliktir. 

Google Adsense İle Para Kazanma

Adsense bilindiği üzere en geniş reklamcılık servislerinden biridir. Buraya kendi sitenizin reklamını verebilirsiniz. Bu sayede sitenizin adını daha çok yerde duyurabilir, daha çok alanda görselleştirip, kullanıcıların göz önüne getirebilirsiniz. Bu size büyük oranda hit kazandıracaktır. Her hit küçükte olsa bir gelirdir ve hit sayısı arttıkça gelirde artacaktır. Ayrıca bu hitler reklam tıklamaları ve indirmeler ile de size gelir getirecektir. Ayrıca burada sitenize reklam alarak yüksek olan hitli siteniz sayesinde gelir elde edebilirsiniz. Yani binlerce kişinin sık uğradığı bir siteniz varsa çoğu site sahipleri kendi reklamlarını sizin sitenizde yapmak isteyecektir ve reklam başına size ücret ödeyecektir. Bu büyük bir gelir kaynağı olacaktır.

Youtube Para Kazanma yönteminde Adsense ile para kazanmanın bir yolu daha vardır. Buna kısaca video yükle-para kazan da diyebiliriz. Kanalınıza bir veya birden fazla video yüklemesi yaptığınızı varsayalım. Tabi özgün olmak şartıyla. Özgün olmak para kazanmak için olmazsa olmaz. Bir süre sonra videonuz/videolarınız tıklanma almaya başlayacaktır. Sosyal sitelerde de paylaşarak tıklanmanızı arttırabilirsiniz. Baktınız ki tıklanma artıyor para kazanma özelliğini etkin edebilirsiniz. Para kazanma özelliğini kanal ayarlarından aktifleştirebilirsiniz, bu basit bir işlemdir. Artık aktif olan para kazanma işlemi ile tıklanma başına paranız gelecektir. Paranızı çekmek isterseniz yapacağız şey hesabınızı Adsense ile bağlamak. Bir nevi para havuzunuzda ki paraları boru ile bankaya bağlama diyebiliriz. 

Adsense başvuru formunu doldurduktan sonra yollayın ve gelecek maili bekleyin. Google 1 hafta içinde para çekme isteğiniz hakkında olumlu-olumsuz bir cevap verecektir. Onaylama olumlu olursa banka hesabı ekleyerek kolayca paranızı çekebilirsiniz. Burada en önemli olan şey telif haklarını çiğnememek, özgün olmak ve kurallara uymaktır. Gerisi kolay olacaktır. Tıklanmanız ne kadar güçlü ise o kadar çok geliriniz olacaktır.

Partnerlik İle Para Kazanma

Bu yol Adsense’ye göre daha güvenilirdir. Youtube para kazanma yolu olan Adsense’de telif hakkı çiğneme durumunda kanalınız kapanabilir. Adsense hesabınız kapatılabilir. Buna da verecek bir cevabınız olmaz. Ancak Partnerlik yönteminde kanalınızı bağladığınız şirket olumsuz durumlarda devreye giriyor. Telif hakkı durumlarında olayı çözüyor, sizi muhatap etmiyor. Partnerlik şirketleri ile para kazanmanın en önemli şartı özgün olmaktır. Özgünlüğe çok önem verilmektedir.
Youtube Para Kazanma ile ilgili bilgilere sitemizden ulaştığınız için teşekkür ederiz.


Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.


Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)