Ios 9 Jailbreak Yapımı Pangu Programı İndir

Ios 9 Jailbreak Yapımı Pangu Programı İndir

Kısa diyebileceğimiz bir bekleyişten sonra Pangu elini hızlı tutarak ve Apple'ın almış olduğu bütün önlemleri hiçe sayarak büyük bir başarıya imza attı ve jailbreak yamasını çıkarttı. Anlatacağımız bu jailbreak işlemi ios 9, 9.0.1 ve 9.0.2 sürümleri için geçerlidir.

Öncelikle aşağıda verdiğimiz linkten güvenle Pangu programını indiriyoruz. Ardından telefonumuzu uçak moduna alıp Icloud ve Iphone'umu Bul özelliğini kapatıyoruz. Ayrıca telefon kilitleme özelliğini de devre dışı bırakıp telefonu bilgisayara bağlıyoruz.

İnmiş olan Pangu programını açıyoruz ve Start tuşuna basıyoruz. Yükleme ibaresi %75'e geldiğinde telefonumuzdaki Pangu uygulamasını açıp onay tuşuna basıyoruz. Telefonumuz yeniden başladığı zaman artık jailbreak sürümü yüklenmiş oluyor.

Her ihtimale karşı telefonu yedeklemeyi unutmayın çünkü sonuçta bu bir yazılımı kırma işlemidir. Ayrıca bu işlemden sonra telefonun garanti kapsamından çıkacağını ve herhangi bir sorunda sorumluluk kabul etmeyeceğimizi de hatırlatalım.

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.

Sıkıştırma : Rar
Dosya boyutu Maximum : 73.56 MB
Virüs Total Sonucu Tıklayınız
Rar Şifresi Yok

Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)