Vodafone ücretsiz 2 GB internet paketi 2016


Vodafone ücretsiz 2 GB internet paketi 2016


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Vodafone Ücretsiz olarak 2 GB internet paketi nasıl yapabilirsiniz onu anlatacağım.

İlk olarak telefonunuzda her hangi bir TL bulunmaması gerekiyor yoksa çekebilir !

Telefonunuzdan ABONE SUPER 2GB yazıp 3636’a göndererek 2GB ücretsiz internete sahip olabileceksiniz. Bunu eğer daha öncesinde denediyseniz sakın bir daha denemeyin 2. deneyişte 25 TL gibi ek bir ücret talep ediyor.

Not : Paket bitimine yakın paketi iptal etmeniz gerekmektedir. 2. Ay için ücret kesebilir. Paket ilk ay ücretsizdir bu sayede ücretsiz 2 GB kazanabilirsiniz.

Paketi Nasıl İptal Edebilirim ? 

Paketi iptal etmek için tek yapmanız gereken IPTAL SUPER2GB Yazıp 3636'ya mesaj göndererek paketi iptal edebilirsiniz. Bu sayede telefonunuzdan hiç bir ücret kesilmeyecektir. Paket denendi ve çalışmaktadır. Deneyenler yorum yaparsa iyi olur :) Diğer operatörler ve Vodafone operatörüne ait ücretsiz internet kampanyalarını sitemizde duyurmaya devam edeceğiz. En güncel kampanyalara ulaşmak için sitemizi her gün takip etmenizi tavsiye ederiz.



Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.
Sonraki
Daha Sonrasında Konu Yok
Önceki
Sonraki Konu »
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)