Ücretsiz WordPress Temaları

Ücretsiz WordPress Temaları

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere WordPress ücretsiz temalarından bahsedeceğim birçok arkadaşımız sade ve hoş temalar için paralar harcamaktadır fakat biraz zaman geçirseniz aslında birçok ücretsiz temanın gerçekten çok hoş bir görünüme sahip olduğunu ve çok kullanışlı bir tema olduğunu görürsünüz. Ücretli temalardan bazıları benim açımdan gerçekten çok saçma ve kullanışlı değil sanki tasarlayan kişi hemen tasarlayıp satayım para kazanayım derdine düşmüş gibi Birçok arkadaş ise temaya gerçekten emek verip hoş görünümle sizlere yardımcı olmak açısından ücretsiz olarak yayınlamıştır. İşte bugün sizlere bunlardan bazılarını şahsen kendim beğendiğim ve sizlere tavsiye ettiğim temaları aşağıda vereceğim.

Sizlere Önerebileceğim Temalar :
  • 1- Awaken : Kişisel Bloglara Önerebileceğim Tema
  • 2- Fitness Life : Spor Sitelerine Uygun Tema
  • 3- Magazine Basic : Magazin Sitelerine Uygun Tema
  • 4- Graphane : Haber Sitelerine Uygun Tema
  • 5- tdMacro : Buda Çok Güzel Bir Tema Blog Sitesine Olabilir.
Sizlerinde internette ücretsiz olarak görüp beğendiğiniz bir veya birkaç tema var ise yorum kısmında yazınız konuya ekleyelim ve daha fazla arkadaş saatlerce uğraşmak yerine kolayca bulmasına vesile olalım. Makalemi okuduğunuz için teşekkürler.

Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.