Game Killer Apk Android Full İndir

game killer

Merhaba değerli WebUzay takipçileri bugün sizlere Game Killer Apk adında bir hilemiz den bahsedeceğim. Bu hile sayesinde istediğiniz oyunda altın ya da para hilesi yapmanız mümkün. Fakat programı kullanmak istiyorsanız telefonunuzun Rootlu olması gerekmektedir. Yakın bir süre sonra telefonunuzu nasıl rootlamanız gerektiğine dair bir konu açacağım. Bu program sayesinde hile yapacağınız oyun olmaması gibi birşey olacağını sanmıyorum her oyunda hile çalışmaktadır. Sizlere birkaç oyun örnek vermek isterim. Subway Surfers, Hill Climb Racing, Speed Car, Boom Beach, Clash of Clans v.b oyunlarda istediğiniz gibi hile yapmanız mümkün. Yani hile yapamadığınız oyun yok daha fazla uzatmadan isterseniz hilemizi nasıl kullanacağınızı sizlere açıklayayım.

Game Killer Programından birkaç görüntü:




Game Killer indirmek isteyen arkadaşlarımız makalemizin en altında indirme linkimiz mevcuttur.

Game Killer Kurulum :

1 - Sitemizde sizlere vermiş olduğumuz Apk dosyasını indiriniz

2 - İndirmiş olduğunuz Apk dosyasını telefonunuza usb yoluyla aktarınız ve kurunuz.

3 - Apk dosyasını sorunsuz bir şekilde kurduğunuz taktirde aşşağıda vermiş olduğumuz Nasıl Yapılır bilgisinden yapılışını ve kullanımını öğrenebilirsiniz.

Game Killer Hilesi Nasıl Yapılır ?

1. İlk önce kurmuş olduğumuz Game Killer programımızı açıyoruz yukarıda vermiş olduğum ilk fotoğraftaki ekran karşınıza gelecektir. Ardından telefonumuzun orta ( Home ) tuşuna basarak proğramı arka sayfaya alıyoruz. Programı arka plana aldığımız zaman telefonun ana ekranında sol üst köşede ya da ekranın herhangi bir yerinde fark etmez küçük bir anahtar işareti var ise doğru yolda olduğumuzun işaretidir.

2. Game Killer programı ile hile yapmak istediğimiz oyuna giriş yapıyoruz eğer var ise store uygulamasına yani alışveriş menüsüne geliyoruz.

3. Örnek vermek gerekirse oyunumuzda 1000 altınımız var diyelim. Telefonun ekranında gördüğünüz küçük anahtar simgesine tıklayalım yukarıda vermiş olduğum 2. fotoğraftaki gibi bir ekran karşımıza çıkacaktır.

4. Karşımıza 1 den 9 a kadar sayılar çıkacaktır. İtem 1 yazan boş kutucuğa oyundaki altın sayımızı yazıyoruz ve aratıyoruz. Arattığımız zaman karşımıza bir çok sayı ya da hiç bulmamış bir ekran gelebilir herhangi bir sorun yoktur merak etmeyin.

5. 1000 altınımızı arattıktan sonra tekrar oyuna dönüyoruz ve altınımızı biraz daha çoğaltıyoruz yani 1000 altınımız vardı bunu 1100 altın yapalım ve Game Killer Programınına tekrar giriş yapıp 1100 rakamını aratalım. Karşımıza bir adet kutucuk çıkacaktır ya da birden fazla kutucuk çıkabilir.

6. Eğer 1100 sayımızı arattığımızda karşımıza bir kutudan fazla bir kutu çıkmışsa eğer DWB yazan kutulara istediğiniz miktarları girip hepsinin sayısını değiştiriyoruz. ( Hepsine aynı rakamı girin. )

7. Paramızı programımızda tekrar arattığımızda karşımıza çıkan bir adet kutucukta paramız yazacaktır yani 1100 bu sayıyı istediğiniz bir rakamla değiştirin örnek 99999999 yazabilirsiniz sonsuz para olmuş olur. ( En Fazla 8 rakam giriniz )

8. İstediğimiz miktarı kutucuğa yazdıktan sonra Ok düşmesine tıklıyoruz ve ardından tekrar oyuna giriş yapıyoruz. Eğer paranız yazdığınız rakam olmamış ise Store yani Alışveriş uygulamasından çıkıp tekrar giriyoruz ve paramız kesin olacaktır.

9. Artık hilemiz bitmiştir istediğiniz oyunda istediğiniz kadar altın veya para hesabınızda olmuştur güle güle harcayın :)

Hile günceldir arkadaşlar sorunsuz bir şekilde indirip kullana bilirsiniz her hangi bir sorunuz olucak olursa yorum kısmına adresinizi bırakın skype, mail v.b elimden geldiğince yardımcı olurum.

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.



Sıkıştırma : YOK APK Dosyası
Dosya boyutu Maximum : 0.53 MB
Virüs Total Sonucu Tıklayınız
Rar Şifresi YOK
game killer apk indir


Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.

5 yorum

Click here for yorum
Emin
admin
17 Ekim 2015 18:32 ×

Her türlü oyunda hile yapabiliyorum artık. Teşekkürler.

Yeni Cevap
avatar
Adsız
admin
17 Ekim 2015 19:35 ×

game killer apk gerçekten çok güzel bir program paylaşım için çok teşekkürler

Yeni Cevap
avatar
Unknown
admin
17 Ekim 2015 19:57 ×

Biz teşekkür ederiz :)

Yeni Cevap
avatar
Unknown
admin
17 Ekim 2015 19:57 ×

İyi kullanmalar :)

Yeni Cevap
avatar
anonim
admin
26 Ekim 2015 09:40 ×

game kiler apk uygulaması hakkında verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler

Yeni Cevap
avatar
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)