APK Yükleme Sorunu Çözüm





Android cihazınıza en iyi uygulama-oyun yükleme yeri Google Play Store’dir. Store içinde yer alan uygulamaları tek tıkla telefonunuza, tabletinize indirebilirsiniz. Bu yöntemin dışında olarak cihazınıza uygulamanın dosyasını indirip kurabilirsiniz. Bu dosyalara internet üzerindeki sitelerden ulaşabilirsiniz. Android tabanlı dosyaların uzantısı .apk şeklindedir. Bu uzantıdaki dosyaları indirip, kullanabilirsiniz.

Bazı cihazlarda .apk dosyaları yükleme hatası rastlanabilmektedir. Hatta bazı Android cihazlarında yükleme yapılamadı, desteklenmeyen dosya biçimi ve güvensiz dosya şeklinde uyarılar gelmektedir. Bu tip uyarılar geldiğinde sıkıntı etmeyin. Sorun cihazınızda veya uygulama dosyasında değildir. Kullandığınız cihaz üzerinde yapacağınız bir ayar değişikliği ile böyle bir problemle karşılaşmayacaksınız. İşte apk yükleme sorunu çözüm için yapmanız gereken o ayar;

1- Cihazınızdan ‘ Ayarlar ‘ menüsüne giriniz.

2- Güvenlik kısmına giriş yapınız.

3- Bu kısımda yer alan güvenlik ayarları içinde ‘ Bilinmeyen Kaynaklar ‘ seçeneğini işaretleyiniz.

Bu sayede Store dışındaki kaynaklardan da yükleme yapıp kullanacaksınız. Apk dosyalarınızı indirip, rahatça kurabilirsiniz.



  Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.

 
Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.

2 yorum

Click here for yorum
24 Ekim 2015 14:58 ×

Teşekkürler, kaliteli ve bilgilendirici bir yazı olmuş.

Yeni Cevap
avatar
Unknown
admin
24 Ekim 2015 20:16 ×

Değerli yorumunuz için biz teşekkür ederiz.

Yeni Cevap
avatar
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)