Blogger TR Uzantısını Kaldırma

Blogger TR Uzantısını Kaldırma
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi bir süredir blogspot uzantıları .com.tr olarak değiştirilmişti. Blogger TR Kaldırma konusunda sizlere yardımcı olacağım. Aşağıda sizlere vereceğim kodu kullanarak artık uzantınız webuzay.blogspot.com.tr uzantısı yerine webuzay.blogspot.com uzantısı olarak değişecektir.

Blogspot TR Uzantısı Kaldırma Konu :

<script type='text/javascript'> var str= window.location.href.toString(); if ((str.indexOf('.com/'))=='-1') { var str1=str.substring(str.lastIndexOf(".blogspot.")); if (str1.indexOf('/')=='-1') { var str2=str1; } else { var str2=str1.substring(0,str1.indexOf('/')+1); } window.location.href =window.location.href.toString().replace(str2,'.blogspot.com/ncr/'); } </script>

Kodun Kullanımı : 

Blogger Panel > Şablon > HTML'yi Düzenle yolunu izleyiniz ardından <head> tağının altına sizlere yukarıda vermiş olduğum kodu yapıştırıp kaydedin. İşte bu kadar artık blog adresinizin .tr uzantısı kalkmış durumdadır.

Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.

1 yorum:

Click here for yorum
19 Ocak 2017 03:29 ×

iyi akşamlar admin .blogspot uazantılı bir blog sayfası oluşturdum ancak hazır tema dışında örneğin sizin ki gibi bir temayı nasıl kullanabilirim.

Yorumunuz BaşarılıBir Adamın Günlüğü
Yeni Cevap
avatar
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)