Jetpack Joyride Sınırsız Para Hilesi




Jetpack Joyride Sınırsız Para Hilesi



Özellikle tabletlerde kolay oynanışı ile ünlü Jetpack Joyride oyununun en büyük sıkıntılarından biride şüphesiz para kazanmak ve alış veriş yapmaktadır. Uzun bir serüvenin ardından bile aldığımız altınlarla adam akıllı bir şey satın almak mümkün olmuyor. Oyunu küçük bir hatırlatmak istersek eğer Jetpack üstündeki karakterimiz elektrik akımından, güdümlü füzelerden sıyrılarak ilerlemeyi ve sonu olmayan yönde bol miktarda para kazanmayı hedeflemiş oyundur. Tabi daha güçlü bir biçimde ilerlemek, türlü ekipmanları kullanmak, yedek canlar ile tekrar tekrar doğmak için paraya ihtiyaç duyulmaktadır.



Sitemizin aracılığı indireceğiniz Jetpack Joyride v1.8.9Alışveriş Hileli Apk ile sınırsız paraya sahip olup, alamadığınız tüm ekipmanlara sahip olabileceksiniz. Artık bu oyunu oynamak daha keyifli olacak.

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.

 

Sıkıştırma : Apk
Dosya boyutu Maximum : 83.7 MB
Virüs Total Sonucu Tıklayınız
Rar Şifresi Yok


Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)