Clash of Clans BOT – Otomatik Kasma

Clash of Clans BOT – Otomatik Kasma – v5.7.3

Merhaba değerli webuzay takipçileri bugün sizlere Clash of Clans oyununda buluan Bot'u anlatıcaz programımızın adı Clash of Clans Bot kurulumu videolu bir şekilde sizlere veriyoruz. Bu Program sayesinde siz okuldayken bile veya boş zamanlarınızda programı açıp bırakın o sizin yerinize otomatik para ve iksir kassın ve sürekli açık olduğu için şehrinize kimse saldıramıyor yani kazandığınız cebinizde kalıyor.



Videoda bir çoğu zaten anlatılmış sizler sadece upload etmiş olduğunuz dosyanın içerisindeki 800x600.red adlı dosyayı programı başlatmadan önce çalıştırın ve Auto ıT adlı programı kurunuz daha sonra gerekli ayarları yapın ve programın keyfini çıkarın. Hilemiz bilgisayar üzerinde çalıştığı için bilgisayarınıza BlueStacks adlı uygulamayı kurunuz indirme linkini aşşağıda bulabilirsiniz.

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.


Sıkıştırma : Rar
Dosya boyutu Maximum : 13.45 MB
Virüs Total Sonucu Tıklayınız
Rar Şifresi Yok

BlueStack indirme linki aşşağıdadır

Sıkıştırma : Exe
Dosya boyutu Maximum : 251 MB
Virüs Total Sonucu Orjinal Sitesi
Rar Şifresi Yok


Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.

1 yorum:

Click here for yorum
Emin
admin
17 Ekim 2015 13:28 ×

Tam istediğim şey. Teşekkür ederim

Yorumunuz BaşarılıEmin
Yeni Cevap
avatar
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)