Minecraft-Pocket Edition v0.12.2 Android Apk İndir




Dünya’nın en popüler oyunlarından biri olan Minecraft’ı sitemizde ücretsiz indirebileceksiniz. Android merkezli oyunun market fiyatı ise 13,99.

Her bireyin bir kez bile olsa aklından geçmiştir yeni bir dünya yaratmak. Minecraft oyunu size bu imkânı sanal ortamda sağlamaktadır. Size verdiği bloklar ile hayal gücünüzün gittiği yere kadar her şeyi inşa edebileceksiniz. Sınırı olmayan bir dünyaya merhaba diyeceksiniz. İstediğiniz yere binalar dikecek isterseniz devasa ormanlar ile kaplı alanlar kurabileceksiniz. Gerçek dünyada olduğu gibi bu dünyada da komşularınız olacak. Komşularınız olduğu kadar sizi sevmeyen düşmanlarınızda oyunda yer alacak.

Minecraft-PocketEdition v0.12.2 oyununu sitemizden indirerek bu hayal ötesi dünyaya adım atabilirsiniz.

Minecraft Kurulumu

1- Apk dosyasını telefonunuza indirin

2- Dosyayı Android telefonunuzdan kur deyip, oyun kurulumun tamamlayın.

Oyuna Ait Bazı Görüntüler;




Sitemizden Minecraft oyununu indirip oynarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.


Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.




Sıkıştırma : Yok APK
Dosya boyutu Maximum : 12.4 MB
Virüs Total Sonucu : Tıklayınız
Rar Şifresi Yok
http://www85.zippyshare.com/v/Yvl2DLO9/file.html
 
Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)