Blogger İmleç Şeklini Değiştirme


Blog sitenizde yapacağınız bu küçük değişikler, sitenizi özelleştirmeyi sağlar ve daha hoş bir görüntü oluşmasına sebep olur. Bu yapacağımız işlem de çok kolay ve kullanışlı.

Blogun kontrol paneline giriyorsunuz. Burada yerleşim sekmesine tıklıyoruz. Sonra karşımıza Gadget Ekle yazan bölüme tıklıyoruz. Sayfanın aşağılarında Html/Java Script yazan yere giriyoruz. Şimdi karşımıza boş bir gadget sayfası çıkacaktır. O safya kenarda dursun ve siz http://www.cursors-4u.com/ sitesine girip istediğiniz renkte ve desende fare imlecini seçin.

Seçtiğiniz imleç işsaretinin hemen altında bulunan kodu kopyalayın ve bu kodu daha önce bahsetmiş olduğumuz Html/Java Script menüsünde açılan o boş sayfaya yapıştırın. Ve bu işlemleri kaydedin.

Gördüğünüz gibi bu basit imleçle artık blog sayfanızı yeni bir fare imleci ile kullanmış oluyorsunuz.

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.

Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)