Blog Sayfanızı Özelleştirebileceğiniz Eklentiler


Bu yazıda size iki eklentiden bahsedeceğim. Basit ama gayet de işe yarar özellikleri olan: Online kişi ve bunların haritası eklentisi. Bu özellikler sayesinde blog sitenizde hangi saatlerde yoğunluk olduğunu, günün hangi dilimlerinde ziyaretçi gelmediğini öğrenebilirsiniz.

Eklentileri kurmak için öncellikle şu adrese tıklayın: http://whos.amung.us/showcase/. Karşınızda gelen sayfada widget türünü seçin. En kullanışlı olan sayfa aşağı yukarı hareketiyle birlikte hareket eden Sekmesi Widget seçeneği olacaktır. 

Bu widget boyutunu sol taraftaki çizgi üzerinden ayarlayabilirsiniz. Daha sonrasında işaret şeklini ve yerini belirleyebilirsiniz.

O widgetın adına tıkladığınızda Sitenize bu kodu kopyalayın seçeneğindeki kodları kopyalayıp Kontrol paneli- Yerleşim- Gadget ekle- Html/Jaca script bölümünde açılan boş sayfaya yapıştırabilirsiniz.

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.


Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)