Bloga müzik çalar eklemek


Bu basit işlemi yaparak kişisel blog sitenize istediğiniz şarkıyı entegre edip otomatik olarak o parçaları çalabilirsiniz. Hatta çalma listesi oluşturabilir ve şarkıların tekrar tekrar çalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca müzik çalar barı sayesinde gelen ziyaretçiler müziği durdurup, sonraki şarkıya da geçebilir. Lafı uzatmadan nasıl yapılacağını anlatalım:

Bloga müzik çalar eklemek için aşşağıdaki talimatları uygulamanız yeterlidir.

Önce bu siteye giriyorsunuz: http://scmplayer.net/. Sonrasında istediğimiz renkte ve desende barı seçip next diyoruz. Açılan sayfada sol tarafta şarkı ismi, sağ tarafta şarkının url'sini yazabilirsiniz. Yani Youtube videoları da kullanabilirsiniz.

Yine next diyoruz. Ayarlar bölümü geliyor. Bunlara da kısaca değinirsek:

Autostart: Site açılır açılmaz şarkı otomatik çalar.

Shuffle Playback: Şarkıları karışık çalar.

Default Volume: Otomatik ses düzeyi.

Repeat Mode: Listedeki şarkılar başa döner.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra done seçeneğine tıkladığınızda karşınıza bir html kodu gelir. Bunu Yerleşim-Gadget ekle-Java Scrip seçeneğindeki büyük alana kopyalayın. İyi dinlemeler..

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.

Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.

1 yorum:

Click here for yorum
Unknown
admin
19 Ekim 2015 21:00 ×

bloga müzik ekle, bloga müzik çalar eklemek, blogger ipuçları, nasıl bloga müzik eklenir, Scm music player,

Yorumunuz BaşarılıUnknown
Yeni Cevap
avatar
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)