Notepad++ Nedir

notepad++ indir

Windows tabanına sahip metin işleme yazılımlarının arasından en basiti olan not defteri, sade ve kullanışlı bir arayüz sunarak rahatlıkla not alabilmemize olanak sağlamaktadır. Ancak kolay işlevlerin yetmediği bir durumda Notepad++ yardımımıza koşmaktadır. Notepad++, GNU adında ücretsiz bir lisans olarak dağıtılmaktadır ve gelişmiş bir kod düzenleyici işlevide görmektedir. Programlama işleri için yazılım dünyasında sunulan en idead düzenleme aracı Notepad++, birçok programlama dilini sorunsuz desteklemektedir. Desteklediği yazılım dillerinin arasında; C, C++, C#, Java, HTML, XML, PHP, ASP ve CSS gibi çoğunlukla kullanılan dillerde bulunmaktadır.

Notepad++ programının renklendirme özelliği ile yanlış yazılmış olan kelimeler rahatlıkla farkede bilir ve düzeltebilirsiniz. Farklı renklerde tema özelliği sayesinde ise size uygun olan renk ortamında çalışabilir rahat bir ortama sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sırasında birçok kelime tamamlama özelliği sayesinde hızlı bir şekilde yazabilirsiniz. Programlama dillerini otomatik olarak tanır ve geriye kalan boşlukları kendisi doldurur. Sekme açma şansı veren Notepad++ ayrı ayrı belge açmak yerine sekmeler sayesinde farklı sayfalarda rahatça çalışmanızı sağlamaktadır. Türkçe dahil olmak üzere 50 ye yakın dili rahatlıkla desteklediğini belirtmek isterim.

Notepad++ indirmek isteyen ziyaretçilerimiz aşşağıda vermiş olduğumuz linkten sorunsuz bir şekilde indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Yazılımın açık kaynak kodlu ve geliştirilmeye hazır bir şekilde müsayit olduğunu unutmayınız.

Kaynak: Nedir?

Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.

1 yorum:

Click here for yorum
Emin
admin
18 Ekim 2015 15:10 ×

Güzel Yazı

Yorumunuz BaşarılıEmin
Yeni Cevap
avatar
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)