WordPress TrendMini Teması

WordPress TrendMini Teması
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere NinjaTema'nın ücretsiz olarak yayınlamış olduğu Wordpress TrendMini Teması'nı paylaşacağım. Tema tamamen ücretsizdir arkadaşlar warez bir tema değildir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Temanın Bazı Özellikleri :

1 - %100 Seo uyumlu bir temadır
2 -  Anasayfa Manşet Yönetimi
3 - Reklam Yönetim alanı
4 - Gelişmir WordPress Entegrasyonu
5 - Sponsorlar Bölümü
6 - Benzersiz bir tasarıma sahiptir.
7 - Gelişmiş Yönetim Paneli
8 - Sabit Arama Kutusu

Not : WebUzay sizler için sürekli paylaşımlar yapacaktır sizlerde lütfen bize olan desteğinizi göstermek için yorum yapmayı unutmayınız. Teşekkür Ederiz.



Sıkıştırma : Zip
Dosya boyutu Maximum : 1.11 MB
Virüs Total Sonucu Tıklayınız
Rar Şifresi Yok

Webuzay siz değerli ziyaretçilerimizin güvenliğini her zaman önemsemektedir. Sitemizde paylaşılan programların virüstotal sonuçları her zaman konuya eklenmektedir. Fakat sizler indirdekten sonra birkez daha kontrol ediniz.

3 yorum

Click here for yorum
Unknown
admin
13 Ağustos 2019 00:15 ×

kocaeli güven nakliyat ile taşınmak artık hiç olmadığı kadar rahat. Kolay bir taşınma yapmak ve gerçekten konforlu bir evden eve nakliyat hizmeti almak için bizi tercih edebilirsiniz. Uzun mesafe ya da kısa mesafe olarak şehir içi ve şehirler arası evden eve taşıma işlemlerinizi yapıyoruz.
Kapalı sac kasa kamyonlar ile taşıma yapıyor, eşyaları kalın ambalaj malzemeleri ile sarıyoruz. mobilyalarınızı en iyi şekilde söküp takıyoruz.

Yeni Cevap
avatar
31 Aralık 2019 22:04 ×

Fettahoğlu Evden Eve Nakliyat olarak 1996 yılından bu yana İstanbul'da hizmet vermekteyiz. Nakliyat sektöründeki yıllara aşkın tecrübemiz ile zamana ve yeniliklere ayak uydurarak, müşteri odaklı, profesyonel çalışma anlayışımızla İstanbul’un sayılı nakliyat firmalarından biri haline geldik.

Yeni Cevap
avatar
Yorum Yaptığınız İçin Teşekkürler :)